Förhandsmeddelande Stämma 2023-06-08

Till medlemmarna i Bostadsrättsföreningen Borggården i Kongahälla

ORDINARIE FÖRENINGSSTÄMMA

Vi vill härmed informera om att ordinarie föreningsstämma i Bostadsrättsföreningen Borggården i Kongahälla kommer att hållas torsdag den 8 juni klockan 17:00 i Teaterlokalen Mimers hus, Trollhättevägen 4 i Kungälv.

Anmälan om du kommer att närvara på stämman ska göras genom att e-post till styrelsen@brfborggardenikongahalla.se senast lördag den 3 juni, ange ”Anmälan Borggården i Kongahälla” i ämnesraden (vi behöver veta antal då vi bjuder på fika).

MOTIONER

Medlem som önskar få ett ärende behandlat av stämman skall skriftligen lämna sin begäran till styrelsen i så god tid att ärendet kan tas med i kallelsen till stämman. Motioner skall därför vara styrelsen tillhanda senast söndagen den 7 maj 2023. Motionen ska skickas per e-post till styrelsen@brfborggardenikongahalla.se, ”Motion Borggården i Kongahälla” ska anges i ämnesraden.

Motionen skall ha en rubrik som talar om vad motionen handlar om. Rubriken kommer att användas i kallelsen för att informera om förslaget. En bra motion skall förutom en övertygande motivering, avslutas med ett tydligt förslag som stämman kan ta ställning till. Det skall även framgå vem eller vilka som framför förslaget.

POSTLÅDA

Använder du inte dator och mejl lämnar du en skriftlig anmälan och motion i föreningens postlåda på Vendergatan 3.

Kallelse med föredragningslista, årsredovisning och eventuella motioner kommer i sinom tid och i vederbörlig ordning att skickas ut till samtliga medlemmar.

Väl mött!

Styrelsen

Bifogade filer